Marc Jacobs yllätti: 69-vuotias Cher uudeksi mainoskasvoksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatarlegenda Cher on hiljattain osallistunut mallikuvauksiin ja tähdestä räpsityt otokset tullaan näkemään seuraavan Marc Jacobsin kampanjan yhteydessä. Muotisuunnittelija on sitä mieltä, että 69-vuotias Cher tarjoaa hänen muotitalonsa kampanjalle ennen kaikkea virkistävää vaihtelua.

Cheristä otetuista muotikuvista on julkaistu esimakua Instagram-kuvien muodossa. Marc Jacobs päivitti sivuilleen kuvan mustiin pukeutuneesta tähtösestä. Ikäisekseen Cher on edelleen näyttävä nainen ja mainoskampanjasta povataan menestystä.

Daily Mail -lehden mukaan Marc Jacobs sai inspiraation Cheristä New Yorkissa järjestetyssä MET-gaalassa. Ystävykset olivat törmänneet tilaisuudessa pitkän tauon jälkeen ja he olivat viettäneet iltaa yhdessä. Jacobs tuli vakuuttuneeksi illan aikana siitä, että Cher on juuri se, mitä hänen uusimman malliston kampanja kaipaa. Marc ja Cher ovat molemmat olleet tyytyväisiä lopputulokseen.

The first face of our Fall '15 ad campaign ✨ @Cher ✨

Kuva, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) julkaisi