Mautonta vai tyylikästä? iPhone-kuori kuin vodkapullo

Digi · Stara.fi

Markkinoilla on runsaasti erilaisia vaihdettavia kuoria jokaisen älypuhelimen omistajien mieleen. Nyt L-Luck niminen yritys on lanseerannut iPhone-kuoret niille, joille viina maistuu. Vodka Bottle iPhone Case muistuttaa ulkoisesti ruotsalaista Absolut Vodka -pulloa. Tuotetta myydään esimerkiksi Amazonissa.

Amazon
Amazon

Läpinäkyvästä kumigeelistä valmistetun kuoren ainoa ominaisuus ei ole kuitenkaan sen silmiinpistävä ulkonäkö. Kuoren luvataan myös suojelevan puhelinta hyvin kolhuilta esimerkiksi pitkäksi venyvien ja kosteiden iltojen aikana.

Nyt onkin katsojan silmässä onko kyseessä mauton lisätarvike vai kenties kaveripiirissä hauska vitsi. Merkittävästi käyttökelpoisemmaksi tuote tulisi, jos siinä voisi kantaa mukanaan pienen määrän nestettä. Aika näyttää tullaanko jossain vaiheessa näkemään kauppojen hyllyillä myös entisten suomalaisten viinamerkkien mallin mukaan tehtyjä kännykkäkuoria.