Naisten stringit ihmetyttävät: ”Enemmän kuminauhaa kuin kangasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet miehet ostavat naisilleen alusvaatteita lahjaksi, mutta yleensä niiden valitsemiseen tarvitaan liikkeessä ammattilaisen apua tai naisen tarkat ohjeet koon, mallin ja merkin suhteen. Kerroimme aiemmin Cosmopolitanin tekemästä kokeesta, jossa miehet yrittivät avata naisten rintaliivien erilaisia hakaskiinnityksiä.

Nyt eräs mies on saanut käsiinsä naisten tangat ja ihmettelee niitä avoimesti. Robbie Sherrard on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän jakaa rehellisesti oman mielipiteensä ja hämmästyksensä naisten pieniä alushousuja kohtaan. Eniten ihmetyksen aihetta antavat kadulta löytyneet tangat, joissa ei ole kangasta juuri nimeksikään.

Sherrard miettii, miten naiset voivat tietää kuinka päin alushousut kuuluu laittaa jalkaan. Hän miettii myös niiden funktiota, koska niissä ei ole kangasta juuri ollenkaan ja etuosan pitsistä näkyy myös läpi. Miehen mielestä tangat sopivat esimerkiksi kuristamiseen, minkä vuoksi hän ihmetteleekin, miten niitä saa ottaa mukaan lentokoneeseen.