Pyöräilijän odottamaton ongelma – orava esti matkanteon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aidan viereen pysäköity polkupyörä oli herättänyt oravan mielenkiinnon. Pyörän omistaja sattui paikalle, kun orava kiipesi pyörän selkään. Erikoisesta tilanteesta yllättynyt mies kuvasi kohtaamisen videolle.

Utelias pieni orava kiipeli polkupyörää pitkin aivan kuin se olisi tarkistanut pyörän toimintoja. Mies seurasi huvittuneena sen toimia ja kysyi oravalta, mitä se oikein puuhasi. Orava istahti pyörän ohjaustangolle.

Ennen kuin kuvaaja ehti reagoida oli orava kääntynyt häntä kohti ja loikkasi hänen päälleen. Odottamattomasta tempusta kuvaaja meni hämilleen. Vaikutti siltä, että orava ei ollut aggressiivinen, sillä mies naurahti tempauksen seurauksena. Pyörän sijaan orava oli alkanut kiipeillä pyöräilijää pitkin.