Legendaarinen lesbokohtaus sai uusinnan – näyttelijättäret yllättivät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättäret Selma Blair ja Sarah Michelle Gellar ovat uusineet kuuluisan lesbokohtauksensa, joka nähtiin elokuvassa Julmia aikeita. Naisten kuumasta suudelmasta otettiin kuva ja Sarah Michelle Gellar julkaisi sen Instagramissa fanien iloksi.

Daily Mail -lehden mukaan ensimmäistä kertaa 16 vuoteen elokuvan näyttelijät ovat kokoontuneet yhteen. Selma Blair, Sarah Michelle Gellar ja Reese Witherspoon osallistuivat Julmia aikeita -elokuvan erityistilaisuuteen, jossa markkinoitiin elokuvaan pohjautuvaa musiikkiparodiaa.

Elokuvan muisteleminen sai näyttelijättäret villiksi ja heillä oli silminnähden hauskaa tilaisuudessa. Julmia aikeita -elokuvan myötä näyttelijöiden suosio räjähti ja elokuva tullaan muistamaan aina yhtenä heidän hittielokuvistaan. Näyttelijättärien ilta vierähti pitkäksi ja he innostuivat uusimaan 16 vuotta sitten kohahduttaneen suudelmansa.

@therealselmablair My lessons paid off!! #CruelIntentions #cruelintentionsmusical

Kuva, jonka Sarah Michelle (@sarahmgellar) julkaisi