Maailman eksklusiivisin juhannusfestari – jäätikön uumenissa Islannissa

Festarit Matkailu · Stara.fi

Musiikkitapahtumia on järjestetty kautta aikojen monenkirjavissa paikoissa suurista pelloista ja aukioista pieniin ja intiimeihin klubeihin. Maailman yksi eksklusiivisimmista tapahtumista järjestetään kuitenkin valtavan Langjökull-jäätiköllä ja sen uumenissa Islannissa.

YouTube
YouTube

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävillä The Secret Solstice Festival -juhannusfestareilla esiintyvät muun muassa Wu-Tang Clan, FKA twigs ja Kelis. Tänä vuonna tapahtuman tarjontaan on lisätty myös ICERAVE-bileet, jotka toteutetaan jäätikön uumeniin rakennetussa jääluolastossa 520 metrin syvyydessä.

Vieraita otetaan mukaan vain 70, joten vieraaksi pääsevät ovat todella onnekkaita. Jään sisällä esiintyvät Totally Enormous Extinct Dinosaurs ja Artwork. Erikoistilaisuuteen sisältyy esiintyjien lisäksi kierros jäätikön alla olevissa tunneleissa, jotka ovat avoinna turisteille myös muulloin. The Secret Solstice Festival järjestetään Juhannuksena 19. – 21. kesäkuuta.