Jared Leto pokasi huippumallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jared Leto tapailee huhujen mukaan mallina työskentelevää Valery Kaufmania. Parin romanssista on huhuttu pitkään ja hiljattain tarkkasilmäiset newyorkilaiset bongasivat pariskunnan hempeilemässä julkisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash

Jared Letoa on vaikea olla huomaamatta kadulla, sillä mies on värjännyt hiuksensa räikeän vihreäksi. Huomiota herättävä hiustyyli johtuu Leton roolista, sillä mies näyttelee Jokeria elokuvassa Suicide Squad.

Mallina työskentelevä kaunotar Valery on myös näyttävä näky kadulla ja pari kiinnittää helposti ohikuljoiden huomion. Daily Mail -lehden mukaan Valery ja Jared ovat olleet erottamattomia ja he ovat näyttäytyneet ympäri New Yorkia hempeissä tunnelmissa. Vaikuttaisi siltä, että Jared Leton poikamieselämä on tullut päätökseensä.