Giorgio Armani esitteli rantakuntoaan – nämä uikkaritko huippumuotia?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Legendaarinen muoti-ikoni Giorgio Armani oli nauttimasta auringosta Formenteralla, Välimerellä. Muodin supertähti poseerasi rannalla valkoisiin uimahousuihin pukeutuneena. Niukalla uimahousuvalinnallaan 80-vuotias osoitti, että uimashortsit eivät selvästikään ole hänen tyyliään.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan rento rantaloma oli Giorgiolle kohdallaan, sillä hän on ollut kiireinen järjestellessään Armani-brändinsä 40-vuotisjuhlaa, joita juhlittiin aiemmin tässä kuussa. Arvion mukaan miehen muoti-imperiumin arvo liikkuu noin 6,5 miljardin euron paikkeilla.

Giorgio Armani on kertonut olevansa kiinnostunut treenaamisesta ja hän kuntoilee säännöllisesti. Se selittää miksi 80-vuotias mies näyttää ikäisekseen varsin hyväkuntoiselta. Perfektionistiksi itseään kuvaileva Giorgio on myös paljastanut olevansa työnarkomaani, joka ei vielä tähänkään päivään mennessä ole luopunut työnteosta. Hänelle eläkkeelle jääminen on tuntematon käsite.

Splash
Splash