Rekkaturma Venäjällä – kaikki värjäytyi keltaiseksi ihmisiä myöden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahden kuorma-auton kolari oli pysäytti taannoin liikenteen moottoritiellä Venäjällä. Ajoneuvojen kolaroidessa oli onneksi vältytty vakavilta loukkaantumisilta ja kuskit selvisivät rytäkästä vähin vammoin. Kuorma-autot olivat pysähtyneet tien reunaan selvittämään tilannetta.

YouTube
YouTube

Metro-lehden mukaan onnettomuudesta johtuen paikalle alkoi kerääntyä ruuuhkaa ja ihmiset alkoivat parveilla onnettomuuspaikalla ennen pelastuslaitoksen saapumista. Silminnäkijän kuvaama materiaali paljastaa sen, miksi onnettomuuspaikka oli herättänyt ihmisten mielenkiinnon.

Toinen kolaroiduista kuorma-autoista oli nimittäin kuljettanut lasteittain keltaista maalia. Tiemerkintöjen maalaukseen tarkoitettu maali oli levinnyt ympäri tietä. Suuri osa maalista oli päätynyt takana olleen kuorma-autoilijan päälle. Kuski istuskeli autossaan keltaiseen maaliin värjäytyneenä ja pudisteli päätään. Tämä ei selvästiään ollut kuorma-autokuskin parhaita päiviä.