Rekkaturma Venäjällä – kaikki värjäytyi keltaiseksi ihmisiä myöden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahden kuorma-auton kolari oli pysäytti taannoin liikenteen moottoritiellä Venäjällä. Ajoneuvojen kolaroidessa oli onneksi vältytty vakavilta loukkaantumisilta ja kuskit selvisivät rytäkästä vähin vammoin. Kuorma-autot olivat pysähtyneet tien reunaan selvittämään tilannetta.

YouTube
YouTube

Metro-lehden mukaan onnettomuudesta johtuen paikalle alkoi kerääntyä ruuuhkaa ja ihmiset alkoivat parveilla onnettomuuspaikalla ennen pelastuslaitoksen saapumista. Silminnäkijän kuvaama materiaali paljastaa sen, miksi onnettomuuspaikka oli herättänyt ihmisten mielenkiinnon.

Toinen kolaroiduista kuorma-autoista oli nimittäin kuljettanut lasteittain keltaista maalia. Tiemerkintöjen maalaukseen tarkoitettu maali oli levinnyt ympäri tietä. Suuri osa maalista oli päätynyt takana olleen kuorma-autoilijan päälle. Kuski istuskeli autossaan keltaiseen maaliin värjäytyneenä ja pudisteli päätään. Tämä ei selvästiään ollut kuorma-autokuskin parhaita päiviä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat