Victoria Silvstedt käänsi päät!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden maailmantähtien tavoin, myös julkkiskaunotar Victoria Silvstedt on hiljattain valinnut lomakohteekseen Etelä-Ranskan. Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva kaunotar on muistanut fanejaan päivittämällä lomakuviaan Instagramiinsa.

Bikineissä keikistelevä Silvsted on kerrassaan tyrmäävä ilmestys. Entisellä playboy-mallilla on edelleen ammattimainen ote kameran edessä poseeraamiseen ja upeat Ranskan rantamaisemat saavat kenellä tahansa lomakuumeen nousemaan.

Daily Mail -lehden mukaan tähden lomasta ei glamouria puuttunut, sillä Ranskan Rivieralla kaunotar näyttäytyi lukuisissa yksityisjuhlissa ja neitokainen oli suosittu vieras alueella seilaavien huvijahtien kannella. Vaikuttaisi siltä, että Victorian loma oli kaikin puolin onnistunut.

Chill weekend…

Kuva, jonka Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) julkaisi

What a day..

Kuva, jonka Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) julkaisi

My little Easter Castle #HappySunday

Kuva, jonka Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) julkaisi

Still floating … #sundyfunday #GP#F1 #monaco

Kuva, jonka Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) julkaisi