Jenkkipilailija iski Duudson-Jarppiin – tätä sotkua et haluaisi siivota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin nettipilailijoihin lukeutuva Roman Atwood käväisi taannoin Duudsonien vieraana Suomessa, kun ryhmä kuvasi Helsingissä piloja yhdessä jenkkivahvistuksensa kanssa. Nyt Atwood on vuorostaan päässyt iskemään näyttävästi Duudson-Jarppiin.

Duudsonit kävivät vierailemassa Atwoodin kotona, jossa oli paikalla myös hänen nettivideoista tuttu isoäitinsä. Pian talossa ammuskeltiin puolin ja toisin jauhotykeillä, joten sotku oli melkoinen. Osansa jauhopommeista saivat myös Atwood ja hänen isoäitinsä, kunnes Roman pääsi viimein lasauttamaan kunnon jauhopommin Jarpin kasvoille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat