Känniääliö yritti tuhota poliisiautoa – säälittävä yritys pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs humalainen mies päätti hauskan illan jälkeen tehdä aamun pikkutunneilla hieman ilkivaltaa. Hän päätyi valitsemaan kuitenkin pahimman mahdollisen auton ilkivallan kohteeksi yrittämällä potkaista siviilipoliisiauton sivupeiliä irti.

Birminghamin poliisit olivat jättäneet siviiliautonsa Lionel Street -kadun varrelle parkkiruutuun. Eräs humalainen mies oli tullut auton luo ja yrittänyt potkaista siitä sivupeiliä irti. Miehen tasapaino ja tähtäys olivat kuitenkin niin huonoja, että hän ei useista yrityksistä huolimatta saanut potkaistua peiliä.

Ilkivallantekijä tai sitä ainakin kovasti yrittänyt mies jäi kiinni siviiliautossa olevaan kameraan, joka tallensi aamuyön pikkutunneilla tapahtuneen teon. Videon materiaali oli poliiseille varmasti surkuhupaisaa katsottavaa.