Koira pääsi eläinkauppaan – riemulla ei ollut rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajat kaipaavat välillä lemmikilleen hoitopaikkaa, jos he joutuvat olemaan pidempia aikoja kotoaan pois työmatkan tai lomareissun vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen jättäminen hoitoon voi olla joskus vaikeaa ja omistajat voivatkin vain toivoa, että lemmikki viihtyisi hoitopaikassa eikä ikävöisi liikaa.

Eräs koiranomistaja on kuvannut suloista Captain-nimistä mopsiaan, jonka hän oli viemässä hoitoon eläinkaupan sisällä olevaan lemmikkihotelliin. Kun koira saa videolla kuulla olevansa menossa Petsmart-kauppaan se sekoaa täysin.

Captain istuu auton etupenkillä ja alkaa innostumaan jo pelkästä Petsmart-kaupan kyltin näkemisestä. Captain ei malta odottaa pääsevänsä lemmikkihotelliin. Omistaja kertoo videon kuvauksessa lemmikkihotellin olevan yksi Captainin lempipaikoista, mikä ei jää katsojalle videon perusteella epäselväksi.