Maistuisiko julkkisten liha? Lihatehdas pyysi julkkiksilta kudosnäytteitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BiteLabs.org on keksinyt laillisen kannibalismin muodon väittäessään pystyvänsä tekemään lihaherkkuja käsityönä ihmisen kudosnäytteistä. BiteLabs onkin tällä hetkellä Metro-lehden mukaan Kanye Westin, Jennifer Lawrencen, James Francon ja Ellen DeGeneresin kudosnäytteiden perässä.

Julkisuuden henkilöt eivät vielä ole vastanneet yritykselle suostuvatko he antamaan näytteitä. Näytteiden avulla BiteLabs kasvattaisi lihaskudosta omassa laboratoriossaan lihaksi asti. Näytteestä tehty liha tulisi olemaan siis samanlaista kuin näytteen antaneen henkilön liha, ja se sullottaisiin salamin sisälle.

Kun kudosnäyte on saatu kasvatettua lihanpaloiksi, palat jauhetaan ja sullotaan makkarankuoren sisälle mausteineen, minkä jälkeen makkara vielä kuivatetaan. BiteLabs on pyytänyt lihanhimoisia faneja twiittaamaan aiheesta tunnisteella #EatCelebrityMeat suostutellakseen tähtiä luovuttamaan kudosnäytteitä. Julkkismakkara taitaa jäädä kuitenkin vain BiteLabsin haaveeksi, sillä julkkisten painostaminen ei ole tuottanut tulosta kuluneen vuoden aikana.