Mila Kunis kauhuissaan: Tuomittu vainoaja karkasi mielisairaalasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Mila Kunis on saanut hiljattain huolestuttavia uutisia. Tähden vainoamisesta tuomittu mies Stuart Lynn Dunn on nimittäin karannut mielisairaalasta. Kaunotarta piinannut mies oli tuomittu puoleksi vuodeksi vankimielisairaalaan ja nyt Dunn on jotenkin onnistunut karkaamaan laitoksesta.

Daily Mail -lehden mukaan Kunis pelkää perheensä turvallisuuden puolesta. Kaunottaresta pakkomielteinen Dunn alkoi vainota Milaa vuonna 2012. Mies muun muassa murtautui näyttelijättären kotiin ja hän myös usein ilmestyi kuntosalille, jossa tähdellä oli jäsenyys.

Kunis haki Dunnille lähestymiskieltoa. Oikeuden antamasta määräyksestä huolimatta vainoaja edelleen lähestyi tähtöstä. Oikeus tuomitsi miehen vankimielisairaalaan. Vapauduttuaan sairaalasta vainoaminen alkoi jälleen. Vuonna 2013 mies rikkoi lähestymiskieltoa toistuvasti.

Rikkomuksien johdosta mies tuomittiin uudelleen hoidettavaksi vankimielisairaalaan puolen vuoden ajaksi. ABC7.com -sivuston mukaan Los Angelesin poliisi on aloittanut mittavan etsintäoperaation. Toistaiseksi Dunnin olinpaikasta ei ole saatu vihjeitä.