Pulu livahti asuntoon – muni paistinpannulle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Norjan pääkaupungissa sattui erikoinen tilanne, kun mies yllätti asuntonsa keittiöstä pulun. Stian Fjelldal oli unohtanut keittiönsä ikkunan auki ja kesykyyhky oli onnistunut livahtamaan asuntoon. Asukkaan ollessa poissa oli pulu asettunut asumaan keittiöön ja se teki pesän liedellä olevaan paistinpannuun.

Fjelldal ei ollut uskoa silmiään palattuaan kotiinsa. Keittiö oli täynnä roskia ja linnun ulostetta. Keittiöstä yllätetty pulu meni paniikkiin ja alkoi räpiköidä ympäri huonetta. Stianista tilanne oli niin erikoinen, että hän kuvasi sen videolle.

Kun hän oli saanut hätistettyä linnun ikkunasta ulos, huomasi hän liedellä jotain erikoista. Kesykyyhky oli tehnyt pannuun pesän ja muninut sinne yhden munan. VG-lehden mukaan Norjan ympäristövirastossa työskentelevä Stian on harkinnut vievänsä munan töihin, sillä silloin tällöin heillä on tarvetta linnun munille näytteitä varten.