Rita Ora riisuu uudella musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu odottaa. Nyt poptähti on noussut otsikoihin uuden videon myötä.

Rita Ora julkaisi taannoin uuden Poison-singlensä, jonka on huhuttu Daily Mail -lehden mukaan ruotivan hänen suhdettaan Calvin Harrisiin. Kappaleen tuore video on ehtinyt jo herättää huomiota sisältönsä ansiosta, sillä poptähti nähdään riisuuntumassa kappaleen aikana alusvaatteisilleen.

The Voice UK -sarjan tuomaristossakin nähty Rita Ora erosi seurusteli aikoinaan DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa, mutta pariskunta erosi viime vuonna. Ora nähtiin taannoin pienessä roolissa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn Mia-sisarena.