Roolit vaihtuivat metsässä – metsästäjästä tulikin saalistettava

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen mies oli lähtenyt villikalkkunajahtiin läheiseen metsään. Kalkkunoita metsästäessä miehen katse kiinnittyi puun takana tapahtuvaan liikkeeseen. Metsästäjä huomasi, että kyseessä ei ollut kalkkuna, joten hän kaivoi kameransa esiin.

Pian puun vierestä kömpi esiin kookas punailves. Metsästäjä seisoskeli hievahtamatta paikoillaan ja hiljalleen kissapeto alkoi lähestyä sitä. Mies tajusi pian, että punailves vaani sitä. Yhtäkkiä kissapeto otti pari suurta loikkaa ja hyökkäsi kohti metsästäjää. Ilveksen tempauksesta säikähtänyt mies kiljahti hädissään ja kaatui maahan.

Sitten mies tajusi, että punailves oli juossut pakoon. Kissapedon tavoitteena oli selvästi vain metsästäjän säikäyttäminen. Videon perusteella se oli onnistunut tehtävässään. Ilmeisesti ilves oli metsästäjän tavoin kiinnostunut vain villeistä kalkkunoista.