Tutkimus: Näiden maiden turistit varastelevat hotelleista eniten

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuressa kansainvälisessä hotellikyselyssä on käynyt ilmi, että joidenkin maiden kansalaisilla on paha tapa varastella hotellihuoneista tavaroita vierailunsa aikana. Turistien varastamat tavarat olivat toissijaisia, sillä tutkimuksessa keskityttiin siihen, mitkä kansalaisuudet olivat pihistelevien ihmisten takana.

Hotels.com-sivuston teettämä tutkimus on poikinut mielenkiintoisia tuloksia. Rehelliset suomalaiset eivät kuulu varastelevien turistien kärkikymmenikköön. Niitä sen sijaan ovat:

1. Argentiinalaiset

2. Singaporelaiset

3. Espanjalaiset

4. Saksalaiset

5. Irlantilaiset

6. Venäläiset

7. Meksikolaiset

8. Italialaiset

9. Japanilaiset

10. Yhdysvaltalaiset

Julkaistussa tutkimuksessa Pohjoismaat saivat erityistä kiitosta siitä, että pohjoismaiden kansalaisilla ei ollut tarvetta varastelulle kuin erittäin vähissä määrin. Muun muassa Norja ja Tanska olivat rehellisimpien turistien joukossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat