Mies kuvasi tornadoa liian läheltä – sitten tuli lähtö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Päästessään erikoisia myrskyjä tai muita luonnonilmiöitä lähelle moni kaivaa kameran esiin sen sijaan, että lähtisi juoksemaan pakoon. Eräs mies kuvasi tornadoa videolle eikä huomannut, miten lähellä häntä myrsky todellisuudessa oli.

YouTubeen on julkaistu video, jossa Tulsassa asuva mies on kuvannut omakotitalonsa pihalta tornadoa, joka on muodostumassa hänen silmiensä edessä. Mies kuvaa innoissaan myrskyä eikä huomaa, että se on tulossa huimaa vauhtia häntä kohti.

Iso tuulenpuuska yllättää miehen ja hän alkaa juoksemaan poispäin tajutessaan, että hän on vaarassa joutua myrskyn silmään. Mies ehtii livahtaa autoonsa kovaa tuulta suojaan odottelemaan, että tornado menisi hänen talonsa ohi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat