Nuorukainen söi tulisen chilin – pelkäsi kuolevansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen nuorukainen oli päättänyt osoittaa kavereilleen olevansa kova jätkä. Ystäviensä yllyttämänä hän aikoi syödä Bhut Jolokia -chilin, joka on yksi maailman tulisimmista chileistä. Poika epäröi chilin maistelemista, joten hän nielaisi sen kokonaisena.

Heti nielaisemisen jälkeen pojan sisuskaluja alkoi polttaa. Hän meni paniikkiin tuntemastaan poltteesta ja purskahti itkuun. Kaverit kuvasivat vieressä tilannetta videolle ja heidän mielestään pojan tunteenpurkaus oli kerrassaan huvittavaa seurattavaa.

Nuorukaisesta tempaus ei ollut yhtään hauska, sillä hän luuli kuolevansa. Poika huusi useita kertoja videolla itkien, että hän ei halunnut kuolla. Chilin syönyt nuorukainen juoksenteli kameran edessä edestakaisin ja lopulta hän yritti oksentaa roska-astiaan. Punaisen naga chilin syöminen ei ollut leikin asia ja poika kärsi polttavan seurauksen. Pelosta huolimatta poika selvisi tempauksessaan elossa.