Siili löytyi huonovointisena – poti pahaa krapulaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset roskaavat luontoa erilaisista kierrätyspisteistä ja katuroskiksista huolimatta edelleen. Tyhjiä pulloja ja erilaisia ruoka-annosten pakkauksia saatetaan heittää kadulle ajatellen, että lokit tulevat nokkimaan loput ruoat ja pullonkerääjät hakevat pullot pois.

Eräälle piikikkäälle pikkukaverille kävi roskaamisen myötä hieman hassusti, kun joku oli rikkonut tiensivuun likööripullon, joka ei ollut vielä tyhjä. Hollannissa eläinten pelastusasemalle oli tuotu pieni siili, joka näytti loukkaantuneelta. Kun lääkärit olivat tutkineet siiliä tarkemmin, he huomasivat, että siilessä ei ole päällepäin mitään vialla.

Siili oli Metro-lehden mukaan löytänyt tienvierestä rikkoutuneen ja ilmeisesti erittäin maistuvan munalikööripullon. Siili oli hotkinut pullonpohjalta loput liköörit vatsaansa ja poti nyt maailmanluokan krapulaa. Siili oli agressiivinen ja huonovointinen, ja jäi eläinsuojaan parantelemaan oloaan.