Tyttöystävä pilaili raskaustestillä – yllätyksellä karu tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nettivideoistaan tunnettu pariskunta Domisha ja Erik ovat kuuluisia siitä, että he pilailevat jatkuvasti toistensa kustannuksella ja julkaisevat hauskoja videoita netissä. Hiljattain Domisha päätti huijata poikaystäväänsä raskaudella ja asetti piilokameran kuvaamaan tilannetta.

Domisha kertoi Erikille olevansa raskaana ja todisteena siitä, hän esitteli positiivista raskaustestiä ja ultraäänikuvaa vauvasta. Uskottavasta pilasta huolimatta huijas meni mönkään, sillä Erik alkoi syyttää Domishaa pettämisestä. Lopulta mies paljasti, että lapsi ei voi olla hänen, sillä hän ei voi saada lapsia.

Pariskunta oli häkeltynyt tilanteesta ja vaikutti siltä, että pila saattaisi poikia kriisin parisuhteessa. Domisha suivaantui Erikille, että hän oli salaillut vakavaa asiaa koko parisuhteen ajan. Lopulta Erik alkoi nauraa ja kertoi sen olleen huijas. Sitten mies totesi, että Domishan pila ei ollut onnistunut koska Erik tiesi, että häntä kuvataan ja jekutetaan. Domishan pila oli kostautunut Erikin toimesta. Jää nähtäväksi, mitä tämä pariskunta keksii seuraavaksi.