Tulvan hurja seuraus: Cowboyt paimensivat lehmiä veneistä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilaismiehen karjatilan lehmät olivat ajautunut keskelle tulva-aluetta, Libertyssä. Syvän tulvaveden varaan joutunut lauma oli lähtenyt päämäärättömästi uiskentelemaan virran mukana. Paikalle sattuneet karjapaimenet hyppäsivät veneisiin ohjatakseen lauman kohti rantaa.

Operaatiosta kuvattu video on hurjaa katsottavaa, sillä veden varassa oli tietojen mukaan 500 lehmää. Miehet ajoivat lehmät oikealle reitille aivan kuten paimennustehtävissä. Miehet huusivat äänekkäästi ja pitivät huolen, että kukaan ei lähtenyt omille teilleen.

Pian miehet olivat onnistuneet ajamaan lauman rantaveteen. Karjapaimenten yhteistyöllä lehmät saatiin pelastettua ja lauma ohjattiin kuivalle rantakaistaleelle. Oli onni onnettomuudessa, että yksikään lehmistä ei hukkunut uhkaavassa tilanteessa ja kaikki selvisi ehjin nahoin laitumelle.