Hornetien lähtö parin metrin päästä – hurja näky lentotukialukselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltaltojen ilmavoimat ottivat 1980-luvun alkupuolella käyttöönsä F-18 Hornet -hävittäjälentokoneet, ja sittemmin niitä on myyty myös moniin muihin maihin. Myös Suomen ilmavoimat ovat käyttäneet Horneteja 1990-luvun lopulta lähtien.

Kovinkaan monet eivät ole päässeet tarkastelemaan lähituntumasta, kun F-18 -hävittäjäkone nousee ilmaan. Youtubessa on nyt jaettu video, joka seuraa Hornet-koneiden laukaisua USS Carl VInson -lentotukialukselta käsin. Upean näköistä tilannetta päästään videolla seuraamaan aivan koneiden vierestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat