Mies käski naista laihduttamaan: ”Olisin tehnyt jo aloitteen…”

Terveys · Annukka Heikkilä

Naiset voivat kokea ulkonäköpaineita muotilehtien, median ja muiden ihmisten mielipiteiden vuoksi. Naisten ulkonäköpaineita ei helpota jatkuva arvostelu tai muihin naisiin vertaileminen. Nyt esiin on noussut tapaus, jossa Christina Topacio -niminen nainen sai eräältä mieheltä todella alentavia tekstiviestejä.

Topacio sai Bruno Araujo -nimiseltä mieheltä tekstiviestejä, joissa hän halusi kertoa rehellisesti naiselle, miksi ei ole tehnyt aloitetta hänen suuntaansa. Araujo sanoo naiselle todella rumasti kirosanoja käyttäen, että naisen tulisi pudottaa painoaan. Topacio on tällä hetkellä liian lihava siihen, että hän kiinnostaisi Araujoa.

Nainen vastasi miehelle rauhallisesti kiittäen häntä mielipiteestään ja lähetti hänelle kuvan, jossa Topaciolla on iso ruoka-annos kädessään. Topacio julkaisi viestit Twitterissä, josta moni media ja Instagram-tili nappasi kiinni.

Araujo ei ole pyytänyt naiselta anteeksi, mutta haluaisi mielellään osansa naisen saamasta julkisuudesta. Hän on lähettänyt naiselle vielä viestejä, joissa kehottaa heitä yhdessä hyödyntämään tämän mediahuomion tekemällä esimerkiksi yhteisiä haastatteluja. Topacio ei ymmärrettävästi ole lämmennyt miehen ehdotuksille.