Mies lomalle ilman tyttöystävää – meni toisen kanssa naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Newcastle United -jalkapallojoukkueessa pelaava Papiss Cisse teki melkoisen tempun tyttöystävälleen. Cisse oli lähtenyt Pariisiin muutaman päivän lomalle ilman englantilaista tyttöystäväänsä Rachelle Grahamia.

Lomansa aikana Grahamin yllätykseksi jalkapalloilija oli mennyt Pariisissa ollessaan toisen naisen kanssa naimisiin. 24-vuotias kauneuskuningatar Rachelle Graham kertoi Daily Mail -lehdelle olevansa shokissa kuultuaan, että hänen poikaystävänsä meni muutaman päivän lomansa aikana toisen naisen kanssa naimisiin. Cisse otti vaimokseen senegalilaisen lentopallonpelaajan Diallo Awan.

Awalla ja Cissellä täytyi olla salainen suhde medialta ja Grahamilta piilossa, sillä häät oli järjestetty upeasti Pariisissa ja Awan suku oli lennätetty Senegalista juhlapaikalle. Graham oli häiden aikana ihmetellyt, miksi mies ei vastaa hänen viesteihinsä. Hän oli saanut tietää naimisiinmenosta vasta löytäessään internetistä Cissestä ja Awasta otettuja hääkuvia.