Mies lopetti työnsä ja kiertää maailmaa – huikea seuraus saa kateelliseksi

Matkailu · Annika Kela

Työhönsä kyllästynyt australialaismies oli päättänyt lähteä maailmanympärysmatkalle. Craig Lewis irtisanoutui ansiotyöstään ja irtautui oravanpyörästä. Siitä lähtien hän on matkaillut ympäri maailmaa jaellen yläfemmoja eri maiden kansalaisille.

Craigin julkaisema matkavideo saa reissaamisesta haaveilevat kateudesta vihreäksi. Mies on nimittäin matkansa aikana vieraillut jo yli 36 maassa ja hän elää unelmaansa. Lewis oli säästänyt matkaansa varten kolme vuotta, mutta silti hän pyrki elämään säästeliäästi, jotta hänelle olisi varaa matkustella mahdollisimman kauan. Lewis nähdään videolla myös Helsingissä.

Hauskalla Youtube-videollaan mies kertoi, että hän on liftannut, nukkunut lentokentillä, tehnyt vapaaehtoistyötä ruokapalkalla ja yöpynyt tutustumiensa ihmisten luona. Australialaismiehen unelma on toteutunut ja hänen reissunsa on varmasti ollut mahtavampi kokemus kuin mitä hän osasi odottaa.