Mies lopetti työnsä ja kiertää maailmaa – huikea seuraus saa kateelliseksi

Matkailu · Annika Kela

Työhönsä kyllästynyt australialaismies oli päättänyt lähteä maailmanympärysmatkalle. Craig Lewis irtisanoutui ansiotyöstään ja irtautui oravanpyörästä. Siitä lähtien hän on matkaillut ympäri maailmaa jaellen yläfemmoja eri maiden kansalaisille.

Craigin julkaisema matkavideo saa reissaamisesta haaveilevat kateudesta vihreäksi. Mies on nimittäin matkansa aikana vieraillut jo yli 36 maassa ja hän elää unelmaansa. Lewis oli säästänyt matkaansa varten kolme vuotta, mutta silti hän pyrki elämään säästeliäästi, jotta hänelle olisi varaa matkustella mahdollisimman kauan. Lewis nähdään videolla myös Helsingissä.

Hauskalla Youtube-videollaan mies kertoi, että hän on liftannut, nukkunut lentokentillä, tehnyt vapaaehtoistyötä ruokapalkalla ja yöpynyt tutustumiensa ihmisten luona. Australialaismiehen unelma on toteutunut ja hänen reissunsa on varmasti ollut mahtavampi kokemus kuin mitä hän osasi odottaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat