Nälkäpeli-sarjan viimeinen osa lähestyy – ensimmäinen juliste julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suzanne Collinsin kirjoihin perustuva Nälkäpeli-elokuvasarja on ollut menestys lippuluukuilla ja fanien keskuudessa. Sarjan näillä näkymin viimeinen elokuva, Nälkäpeli – Markijanärhi, osa 2, saa ensi-iltansa tämän vuoden marraskuussa.

nalkapeli04062015

Tuotantoyhtiö Lionsgate julkaisi tällä viikolla viimeisen Nälkäpeli-elokuvan ensimmäisen julisteen. Julisteessa presidentti Snown patsas on murskattu kappaleiksi, ja taustalle on maalattu punainen matkijanärhi-symboli. Jennifer Lawrence julkaisi puolestaan Facebook-sivullaan uuden otoksen tulevasta elokuvasta.

Nälkäpeli – Markijanärhi, osa 2 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. marraskuuta 2015. Francis Lawrencen ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään jälleen Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks ja Josh Hutcherson.