Unohditko hääpäiväsi tapahtumat? Tässä syy unohdukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet odottavat omia häitään kuin kuuta nousevaa ja juhlapäivän toivotaan menevän täydellisesti. Häitä suunnitellaan kuukausia ja jopa vuosia etukäteen ja yhteen päivään ladataan paljon tunteita ja odotuksia. Tämä on tutkimusten mukaan valitettavasti johtanut siihen, että moni hääpari unohtaa omat häänsä.

Metro-lehti kertoo Sonyn tekemästä kyselystä, jonka mukaan joka neljäs hääpari on unohtanut häävalansa häiden jälkeen. 54 prosenttia naimisiinmenneistä englantilaisista pareista laittoi muistinmenetyksen hääpäivän kaaoksen syyksi. Perheen ja ystävien läsnäolo sekä juhlajärjestelyt veivät parien aivokapasiteetista niin paljon tilaa, että he eivät lopulta muistaneet keskittyä elämään hetkessä.

Yli neljäsosa pareista kertoi vihkiseremonian olevan täysin sumun peitossa, eikä moni muistanut edes sitä tilannetta, jossa he sanoivat tahdon. Pariskunnat katuivat jälkikäteen eniten sitä, että vihkiseremoniasta ei oltu otettu videokuvaa, joka olisi nyt toiminut heillä hyvin muistin tukena.