Vanhus ajoi päin autotallin ovea – uskomaton syy paljastui pian

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa ajamalla vauhdilla päin autotallinovea. Tempaus oli suoritettu perheenjäsenten ja viranomaisten valvonnan alla. Syy erikoiselle tempaukselle oli se, että tehtävä kuului 91-vuotiaan Walter Thomasin bucketlist-toivelistalle.

Vanhuksen hurja stuntti on kuvattu videolle ja julkaistu netissä. Paikallinen uutistoimisto kiinnostui Thomasin tehtävästä ja haastatteli hurjapäistä miestä. Walter kertoi, että hän ei osaa selittää, miksi hän on aina halunnut kaahata autotallista ulos rikkoen oven mennessään, mutta nyt hän viimein pääsi tekemään niin.

Elite Daily -lehden mukaan Thomas kertoi, että hänellä oli pitkään ollut alkukantainen halu tuhota jotain näyttävästi. Mies ei ole kuitenkaan halunnut satuttaa ketään tai loukata itseään. Suojavarusteisiin pukeutunut mies pääsi toteuttamaan haaveensa. Erikoinen stuntti onnistui ja autotallin ovet hajosivat säpäleiksi auton törmäyksen voimasta. Walter oli silminnähden iloinen lopputuloksesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.