Äijämäinen kukkakimppu – pekonista tehtiin ruusuja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kukkakimput ovat oiva tapa ilahduttaa ystävää tai puolisoa. Tähän asti kukkia on pidetty enimmäkseen naisille suunnattuna lahjana, mutta kenties siihen on tulossa pian muutos. Nimittäin eräs tyttöystävä keksi keinon ilahduttaa poikaystäväänsä lihapitoisilla ruusuilla.

Neitokainen valmisti poikaystävälleen ruusukimpun pekoneista. Kekseliäs nuori nainen laati pekoniruusujen valmistamisesta opastusvideon, jotta muutkin voisivat jatkossa ilahduttaa ystäviään hauskalla lahjalla.

Pekoniruusuja varten tarvitaan ainoastaan pekonia ja tekokukkia. Kukkien nuput poistetaan ja tilalle asetellaan uunissa paistettua pekonia. Vaikka video on tehty ystävänpäivää silmällä pitäen, voi pekoniruusuilla ilahduttaa ystävää minä päivänä hyvänsä. Pekoniruusut ovat erinomainen ja herkullinen lisä aamupalapöytään, jossa muistetaan ystävän tai puolison merkkipäivää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat