Mitä ihmettä? James Franco motivoi ihmisiä vessakäynneille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Inspiraatiota, motivaatiota tai elämänsä suuntaa etsivät henkilöt voivat löytää verkosta monia videoita, joissa motivaatiopuhujat antavat omasta asiastaan innostuneina tärkeitä neuvoja videon katsojille. Eräs suuren suosion saavuttanut video on näyttelijä Shia LaBeoufin tekemä motivoiva puhe.

LaBeoufin videolla on kohta, jossa mies käskee ihmisiä toteuttamaan haaveensa melko aggressiivisesti karjumalla: ”Just do it!”. Huudon kruunaa lihastenpullisteluasento, jonka mies ottaa kerta toisensa jälkeen. Pätkä on huvittanut monia, ja nyt myös näyttelijä James Franco on tehnyt videosta oman versionsa.

James Franco motivoi ja antaa ihmisille rohkeutta videollaan melko arkisen asian puitteissa. Franco käskee ihmisiä käymään vessassa ja ulostamaan vaikka se tuntuisi miten hankalalta. Kaikki lähtee siitä, että vain uskoo itseensä.