Maailman suurin pierutyyny – loputtomat ilmavaivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pierutyynyt ovat naurattaneet ihmisiä siitä lähtien, kun ne on keksitty. Lapset ja aikuiset ovat jekuttaneet toisiaan pierutyynyn avulla piilottamalla sen vaikkapa sohvatyynyn alle tai sujauttamalla sen kaverin takapuolen ja penkin väliin juuri kun kaveri on istuutumassa.

Nyt eräs mies on saattanut sattuman kautta keksiä maailman suurimman pierutyynyn. Onur Armagan on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee tyynyä. Tyyny on oikeasti ilmapatja, joka on pumpattu liian täyteen ilmaa.

Mies hyppää videolla ilmapatjan päälle tyhjentääkseen sen, mikä aiheuttaa pierulta kuulostavia ääniä. Patja on niin suuri, että sen tyhjeneminen kuulostaa aivan loputtomilta ilmavaivoilta. Kuvaaja suuntaa kameransa lopuksi vielä perheen kissaan, joka ei näytä olevan miehen keksinnöstä lainkaan vaikuttunut.