Metsästäjä oli puussa – karhun hyökkäys videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsästäjät ja luonnossa liikkujat pääsevät ja joutuvat kohtaamaan varmasti monien eri eläinlajien edustajia. Kaikki kohtaamiset eivät välttämättä ole kovin mukavia, jos kyseessä on jokin vaaratilanteen aiheuttava peto.

Eräs alaskalainen metsästäjä kohtasi karhun pahimpaan mahdolliseen aikaan. Karhu oli emo ja sillä oli kaksi karhunpoikasta mukanaan. Poikasten kanssa emot ovat todella puolustavia ja saattavat hyökätä erittäin herkästi. Karhuemo huomasi metsästäjän nopeasti puusta ja hyökkäsi häntä kohti välittömästi.

Metsästäjä kuvasi videolle, miten karhuemo juoksee puuta kohti. Se lyö itsensä puuta vasten voimalla, mutta miehen onneksi hän seisoo puuhun kiinnitetyn korokkeen päällä ja saa pidettyä tasapainonsa. Metsästäjällä kävi hyvä onni myös sen suhteen, että karhu ei lähtenyt kiipeämään puuta pitkin miehen luo.