Tähän ei moni pysty! Tanskalaismies poisti oman viisaudenhampaansa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hammaslääkäriksi opiskeleva Jesper Ryltoft on todennäköisesti noussut opettajansa suosioon esittämällään hurjalla tempulla. Tanskalaismies nimittäin poisti oman viisaudenhampaansa käyttämällä apunaan hammaslääkärin instrumentteja ja peiliä.

Ryltoftin operaatiosta on kuvattu video ja se on julkaistu Youtubessa. Miehen hurja urakka alkoi sillä, että hän puudutti ikenensä. Puutumisen jälkeen mies alkoi määrätietoisesti irroittaa hammasta. Jesperin kollegat seurasivat toimenpidettä vierestä ja vaikutti siltä, että he olivat vakuuttuneita hänen taidoistaan.

Daily Mail -lehden mukaan Jesperillä oli kokemusta viisaudenhampaan poistosta, sillä hän oli suorittanut toimenpiteen jo muutamille potilaille ennen omaa hampaanpoistoaan. Kunnianhimoinen projekti tuotti tulosta ja hammas irtosi. Mies esitteli kookasta hammastaan kameralle. Tulevan hammaslääkärin taidonnäyte oli vakuuttava. On sanomattakin selvää, että vastaavaan projektiin ei kovin moni ammattilainenkaan ryhtyisi.