Saaran debyyttisingle nousi Top10-listalle Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun 21. päivä julkaistu Saaran debyyttisingle U’r Cool on nosteessa maailmalla. Se on noussut muun muassa Britannian Spotifyn viraalilistan kuudenneksi ja Irlannin viraalilistan seitsemänneksi. Viikko sitten Radio Disney otti singlen soittoon Yhdysvalloissa.

Radio Disney tavoittaa viikossa noin 50 miljoonaa alle 16-vuotiasta kuulijaa. Tällä viikolla kappale nousi Radio Disneyn kuulijoiden toivotuimmaksi kappaleeksi. Saaran kappaletta soitetaan myös Indonesiassa yli 20 eri radiokanavalla sekä Saksassa ja Ranskassa.

Singlen julkaisun myötä Saara on tehnyt useita haastatteluita amerikkalaisissa musiikkimedioissa. Viime viikolla hän piipahti tekemässä haastatteluita Pariisissa ja Tukholmassa. Saara saapuu ensimmäiselle festivaalikeikalleen Suomeen Seinäjoen Provinssiin lauantaina 27. kesäkuuta.

Saara on tehnyt debyyttisinglestään akustisen Youtube-version, jossa artistin laulutaidot tulevat esille. Toukokuun alussa julkaistu lyriikkavideo on kerännyt jo miltei miljoona katselukertaa. Virallinen musiikkivideo U’r Cool -singlestä saa ensi-iltansa muutaman viikon kuluttua.