Uusi apuväline kuorsaajien kumppaneille – panta takaa paremmat unet?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet nukahtavat paremmin, kun he saavat kuunnella hyvää musiikkia tai katsella elokuvaa. Kuulokkeet päässä nukahtaminen ei kuitenkaan tee hyvää korville, koska kuuloke painaa niitä. Se ei tee hyvää myöskään kuulokkeille, koska luultavasti kuuntelija kierähtää kyljelleen ja voi särkeä kuulokkeet.

Nyt ongelmaan on keksitty uusi ratkaisu SleepPhones. SleepPhones on pehmeästä materiaalista tehty panta, joka sisältää kuulokkeet. Pannan avulla voi kuunnella haluamaansa musiikkia tai vaikkapa jotain tiettyä ääntä, joka auttaa nukahtamaan.

Kun vieressä nukkuva kaveri kuorsaa kovaäänisesti melkeinpä mikä tahansa muu rauhoittava ääni on parempi kuin kuorsauksen kuuleminen.

SleepPhones väittää, että kuulokkeiden avulla ihminen saa paremmin unta ja panta lupaa myös estää kaiken muun metelin läpitulon. SleepPhones-pantoja on langallisia ja langattomia versioita ja niistä on tehty myös liikuntaharrastuksia varten oma malli.