Tämä hääkuva kiteyttää hääpäivän merkityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naimisiinmeno on kahden rakastavaisen tärkeä merkkipaalu, jossa he lupaavat olla toistensa tukena ja rakastaa toisiaan hamaan loppuun saakka. Hääpäivä on iloa, jännitystä ja monia erilaisia tunteita täynnä, jolloin vieraat hääparin lisäksi herkistyvät moneen otteeseen.

Metro-lehti kertoo tapauksesta, jossa North Carolinan Ashvillesta kotoisin oleva pariskunta sai ainutlaatuisen hääkuvan muistokseen tärkeästä päivästään. Kuvassa 21-vuotias Caleb Earwood ja 22-vuotias Maggie Earwood pitävät käsistään kiinni jännittäen ja rukoillen yhdessä ennen alttarille astelemista.

Valokuvan otti Dwayne Schmidt ja hän sattui paikalle juuri oikeaan aikaan. Hääpari halusi kunnioittaa perinnettä, minkä mukaan he eivät saa nähdä toisiaan ennen alttarille astumista. Sen vuoksi pari on silmät kiinni ja seinä heidän välissään, mutta tunnelma on käsinkosketeltavan herkkä ja tunteikas.