Kuljetusmiehellä oli yksi tehtävä… Kallis moka tallentui valvontakameraan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään brasilialaismiehen työpäivä sai ikävän käänteen, kun hän töpeksi huolimattomasti töitä tehdessään. Juomakuljetuksen purkamisesta vastannut työntekijä teki pahan mokan juomakorien käsittelyssä ja lopulta osa lastista levisi pitkin tietä.

Miehen epäonninen moka on tallentunut valvontakameralle. Video osoittaa, että mies oli huolimattomasti asetellut juomakorit epätasaiselle ajoliuskalle ja koreista muodostuneet tornit pysyivät hädin tuskin pystyssä.

Sitten työntekijä vahingossa tönäisi yhden torneista kumoon. Yrittäessään pelastaa kaatuvaa tornia, työntekijä päästi irti kärryistä ja ne osuvat muihin koreihin. Osuma sai aikaan ketjureaktion ja lopulta tornit kaatuivat yksitellen tielle. Korien sisältö särkyi ja neste valui pitkin autotietä. Voisi kuvitella, että huolimattomuudestaan johtuen työntekijä sai korvia kuumottavan puhuttelun.