Pojan käsi kipsattiin – lääketokkurassa riemastuttava reaktio!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Walker Clark oli epäonnekseen loukannut itsensä leikkipuistossa ja hänen kätensä oli murtunut. Poika oli viety sairaalaan tutkittavaksi ja lääkärit olivat antaneet potilaalle ketamiinia käden operoinnin ajaksi.

Kun Walker viimein heräsi operaatiostaan, oli hän vahvassa lääketokkurassa. Nuorukainen oli omissa maailmoissaan ja hän selvästi näki asiat taianomaisessa valossa. Walker nimittäin katsoi kättään ja alkoi ylistää ja ihastella upeaa kipsiään.

Pojan käytöksen perusteella vaikutti siltä, että kädestä oli tullut entistä ehompi kipsauksen myötä. Hän oli yllättävän iloinen saamastaan käsituesta. Veljensä riemastuttavasta reaktiosta huvittunut sisko oli kuvannut tilanteen videolle ja julkaisi sen netissä. Metro-lehden mukaan Walkerin lääketokkura on aiheuttanut hilpeyttä ainakin Reddit-käyttäjien keskuudessa.