Voimanostaja Minna Pajulahti treenaamassa – moni mies jää toiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen voimanostaja Minna Pajulahti on parhaillaan Englannin Eastbournessa kilpailemassa voimanoston EM-kisoissa. Nyt Pajulahti esiintyy myös tyylikkäällä videolla, jossa hänet nähdään treenaamassa kuntosalilla.

EM-kisoissa mitellään EM-tittelistä voimanostossa, joka koostuu kolmesta lajista; jalkakyykystä, penkkipunnerruksesta sekä maastanostosta. Kahdessa jälkimmäisessä kilpaillaan myös yksittäisten lajien mestaruuksista. Pajulahti kertoo olevansa tyytyväinen, jos 120 kilon raja ylittyisi, sillä se olisi myös hänen oma ennätyksensä.

– Olen hallitseva euroopanmestari penkkipunnerruksessa ja tänä vuonna tavoite on säilyttää titteli, mutta myös parantaa tulosta. Viime vuonna nostin 110,5 kiloa ja nyt kisa-ennätykseni on 115,5 kiloa, jota siis lähdetään parantamaan, Minna Pajulahti kertoo.

– Viikottain treenaan salilla kuusi kertaa. Treeni-ohjelmat on suunniteltu niin, että pystyn kehttymään voimanostossa, sekä women’s physiquessa, joka on toinen lajini ja jossa kilpailen ammattilaistasolla.