Oppilaan nolo moka – opettajan lahjaruusu olikin alushousut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yläasteikäisiä nuorukaisia opettava nainen oli saanut oppilailtaan kukkia lomanvieton kunniaksi. Eräs oppilaista oli muistanut opettajaansa punaisella ruusulla. Kun opettajatar viimein tutkaili saamiaan kukkia, huomasi hän, että ruusu erosi muista.

View post on imgur.com

Opettajatar avasi paketin ja huomasi, että kyseessä oli alushousuruusu. Joku oppilaista oli ilmeisesti vahingossa ostanut opettajalleen ruusupaketissa olevat stringit. Kun opettajatar näytti lahjaksi saamansa stringit aviomiehelleen, ratkesi mies nauramaan.

Metro-lehden mukaan aviomies oli niin huvittunut oppilaan tekemästä mokasta, että hän julkaisi kuvan stringeistä Reddit-palvelussa. Kävi ilmi, ettei oppilas ollut ainoa, joka on joskus erehtynyt ostamaan koristekukan sijaan stringiruusuja. Vaikuttaisi siltä, että moni muukin on joskus syyllistynyt samaan virheeseen hämäävän juhlallisen paketin vuoksi.