Ruoanlaitto keskeytyi: Koira suojeli hummeria!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperhe oli ostanut illallista varten hummereita. Kesken ruoanlaiton yksi jäsenistä päätti testata, miten koirat suhtautuisivat eläviin hummereihin. Yllättäen saksanpaimenkoira ystävystyi hummerin kanssa ja alkoi suojella sitä.

Kun perheenjäsenet yrittivät ottaa hummerin pois koiran viereltä, alkoi hännänheiluttaja vinkua. Koira aneli omistajiaan jättämään hummerin rauhaan ja se asettui suojelevasti äyriäisen päälle. Perheenjäsenet olivat koiransa toimista hämmentyneitä.

Ilmeisesti koira oli vaistonnut hummerin hädän ja päätti suojella sitä pataan joutumiselta. Koira asettautui tassujensa kanssa äyriäisen päälle ja yritti estää omistajiaan saamasta siitä kiinni. Koiran ja hummerin ystävyyttä ei todennäköisesti kestänyt kauaa, sillä hummeria odotti karu kohtalo ja se lopulta päätyi perheen ruokapöytään.