StaraTV Cardiffissa: One Direction villitsi yleisönsä – fanit hurmiossa

StaraTV Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction aloitti On The Road Again -kiertueensa Euroopan osuuden Walesin pääkaupungissa Cardiffissa 5. kesäkuuta. Koko kaupunki täyttyi noin 70.000 fanista, jotka odottelivat innoissaan tulevaa konserttia. Stara oli paikalla välittämässä konsertin tunnelmia Suomeen.

Konsertti näkyi jo päivällä liikenteessä Lontoosta Cardiffiin, ja keikkapaikalle johtavilla teillä olikin paikallisten iltapäivälehtien mukaan ollut yli 70 kilometrin pituudelta ruuhkaa. Fanit olivat konserttipaikan edessä odottamassa eturiviin pääsemistä aamusta alkaen, ja pahimmillaan heillä oli noin 12 tunnin odotus ennen konsertin alkamista.

Suomenkin konserttiin saapuva McBusted oli lämmittelemässä yleisöä ennen One Directionin konsertin alkamista. Suomen keikalla 27. kesäkuuta McBustedin lisäksi yleisöä lämmittelee Isac Elliot, minkä jälkeen Suomessa ensimmäistä kertaa esiintyvä One Direction valtaa lavan.

Odotettavissa on todella huikea show myös Suomessa, minkä vuoksi konsertille on luotu täysin omat 1dhelsinki.fi -verkkosivut. Verkkosivuilta paikalle saapuvat voivat katsoa etukäteen kaiken mahdollisen tiedon ja uutisia One Directionista.