Alaston Miley Cyrus sikailee kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Paper-lehti nousi otsikoihin viime marraskuussa julkaistun kansikuvan ansiosta. Kim Kardashian esitteli kannessa paljasta takapuoltaan, ja tähden hehkutettiin rikkovan tempauksellaan koko internetin. Nyt Paper-lehdessä nähdään toinen kohuttu naisjulkkis.

mileycyrus09062015a

Poptähti Miley Cyrus esiintyy alasti Paper-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. 22-vuotias laulaja poseeraa otoksessa lemmikkipossunsa, Bubba Suen kanssa. Miley julkaisi myös Instagramissa lehden kuvauksista peräisin olevan otoksen, jossa hän esiintyy possunaamari kasvoillaan.

Miley Cyrus erosi huhtikuussa poikaystävästään, Patrick Schwarzeneggerista. Aikaisemmin tänä vuonna tähti nousi otsikoihin perustettuaan voittoa tavoittelemattoman Happy Hippie Foundation -säätiön. Järjestön tarkoituksena on auttaa seksuaalivähemmistöihin kuuluvia kodittomia nuoria.

@papermagazine

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi