Mustasukkaisille puolisoille: GPS-jäljitin kihlasormuksessa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen korukauppias Steve Bennett on kehittänyt nykyaikaisen kihlasormuksen, johon on piilotettu GPS-jäljitin pienen sirun muodossa. Gemporia-korujen mallistoon on tulossa uudistuneiden kihlasormusten valikoima, joihin jäljitinsiru asennetaan asiakkaan toiveesta.

Kihlattu voi muodostaa yhteyden puolisonsa sormukseen älypuhelintaan käyttäen. Osaan sormuksista voi myös saada Bluetooth-yhteyden, jonka avulla voi kerätä puhelimeensa dataa sormuksen käytöstä monipuolisemmin.

Daily Mail -lehden mukaan korusuunnittelija Steve Bennett kertoi, että korun jäljitysominaisuus ei palvele vain vakoilemisessa vaan ominaisuus on käytännöllinen, jos sormus menee hukkaan. Älypuhelimen avulla sormuksen voi jäljittää lähes mistä vain. Jää nähtäväksi onko Bennettin lanseeraamille kihlasormuksille kysyntää.