Lentomatka kuvattiin ohjaamosta – tuloksena upea 90 sekunnin video

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

All Nippon Airways -lentoyhtiö on julkaissut upean time-lapse-videon lentokoneensa matkasta. Tokiosta Toyamaan matkanneen koneen lento oli tiivistetty 90 sekuntiin. Lentokapteenin ja perämiehen edessä oleva näkymä on henkeäsalpaavan upea.

Lentomatkustajille näkyvä maisema ei ole mitään verrattuna ohjaamon näkymään. Etenkin nouseminen ja laskeutuminen teki videosta mielenkiintoista katsottavaa. Matkustajat voivat vain kuvitella millainen näkymä ohjaamossa olijoille avautuu, kun lentokoneen reitillä on eksoottisempia nousu- ja laskeutumispaikkoja.

Lentoyhtiön julkaisema video on saanut lentokonefanaatikot hykertelemään ilosta. Tiukkojen turvallisuusmääräysten vuoksi vain harvoin ulkopuoliset pääsevät kurkistamaan, miltä lento ohjaamossa näyttää. All Nippon Airways on tehnyt lennosta kiehtovan videon, joka on varmasti ollut etenkin fanaatikkojen mieleen.