One Direction Cardiffissa – konsertti lupasi hienoa iltaa Suomeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituin poikabändi One Direction palasi viikonloppuna parin kuukauden keikkatauoltaan fanien eteen Walesin pääkaupungissa Cardiffissa, josta heidän On The Road Again -kiertueensa Euroopan osuus starttasi. Stara käväisi katsomassa keikan tunnelmat.

McBusted
McBusted
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction

Yhtyettä oli lämmittelemässä McBusted, joka nähdään myös Helsingin Olympiastadionilla Isac Elliotin lisäksi ennen One Directionia. Fanit olivat odottaneet konserttia kauan ja he näyttivät sen One Directionille kirkumalla ja laulamalla mukana koko konsertin ajan.

One Direction aloitti konsertin villiinnyttämällä yleisön muutamalla hitillään, joista isoimmat huudot sai Steal My Girl. Konsertin keskiosuudessa kuultiin suurimmaksi osaksi uudempaa tuotantoa, mutta vannoutuneet fanit pysyivät arvatenkin mukana myös tuoreempien kappaleiden kohdalla.

Hitaammat kappaleet kuten Don’t Forget Where You Belong ja Little Things kuultiin fanien muodostaman tunnelmallisen valomeren kera. Noin 50.000 fanista valtaosa piti puhelimensa taskulamppusovellusta päällä ja näky oli todella upea.

One Direction
One Direction
One Direction
One Direction

Zayn Malikin lähteminen bändistä näyttää edelleen tuohduttavan suurinta osaa faneista. You&I -kappaletta edeltävän suurilta näytöiltä esitetyn videon esittelyssä nähtiin yhtyeessä viisi jäsentä. Kun Zayn näkyi videolla, fanit muuttivat kirkuvat huutonsa nopeasti äänekkääksi buuaamiseksi.

One Direction kiitteli yleisössä olevia vanhempia, jotka ovat tuoneet lapsensa konserttiin. Erityistä kiitosta Harry antoi puheessaan kaikille isille, jotka olivat paikalla lastensa kanssa. Liam luki pienen tauon aikana ääneen fanien kirjoittamia kylttejä. Suomen konsertissa eturiviin aikoville neuvoksi, että hienot ja hauskat kyltit voivat saada erityistä huomiota bändin jäseniltä.

One Direction säästeli monien odottaman Best Song Ever -hittinsä konsertin loppuun ja esitti sen viimeisenä kappaleenaan koko Millenium Stadiumin laulaessa mukana. Kirsikkana kakun päällä nähtiin vielä upea ilotulitus, joka toi energiselle keikalle arvoisensa lopetuksen.

One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction
One Direction