Ryöstäjät valitsivat väärän uhrin – molemmat tajuttomaksi sekunneissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläinen nuorista miehistä koostuva porukka oli kulkenut kadulla juopuneena, kun he olivat huomanneet vanhemman miehen yksin. Miehet olivat päättäneet tienata itselleen vähän nopeaa taskurahaa ja ryöstää vanhemman miehen, mutta se ei käynytkään ihan niin helposti kuin he olivat kuvitelleet.

HDNEWS24 on julkaissut YouTube-kanavalleen tapauksesta videon, joka on tallentunut viereisen rakennuksen valvontakameraan. Kaksi nuorta lähestyvät videolla vanhempaa miestä ja näyttävät haastavan hänen kanssaan riitaa. Vanhus on koko ajan kädet puuskassa eikä haluaisi tapella nuorten kanssa.

Kun nuorempi mies käy vanhemman ihoon kiinni, vanhempi reagoikin salamannopeasti ja lyö miestä. Toinen mies tulee hänen luokseen ja vanhempi lyö hänet maahan. Lopulta mies on lyönyt kummatkin häntä kohti tulleet miehet maahan ja kaksi muuta porukassa ollutta kaveria näyttävät hämmästelevän tapahtumaa sivusta eivätkä he uskalla lähteä toistamaan ystäviensä tekemää virhettä.